Answers

So in the first part you all asked Me questions so here are the Answers!!!

1: Question by Yt_india_fan_club

1. If a poison gets expired will that poison be more poisonous or if will be less poison?

Ans: I think it would be Less Poisonous....

2. What's my name??

Ans: Okay!!! Fine I will tell! She puppy eyes and I can't help with them!!!!! So My real name is









Down







A little more










A more down










It's










S

R

I



S



H






T




I

Srishti!!

2. Questions by Fangboi_shipper

1. Who is your favourite character in Boboiboy?

Ans: Ummmmmm Many of you don't like him! And many hates him That's why I don't tell the Character!!!! Hmmmm.......

2. Are you in any other fandoms other than Boboiboy? If so, then what?

Ans: Yup I am! In Aphmau Mystreet

3. Questions by The_Mysterious_Girl_

1. Which Boboiboy Elemental is my favourite?

Ans: It's Boboiboy Leaf/Thorn and Boboiboy Solar!!!!!! I love them!!!

2. Why do I like Boboiboy?

Ans: Idk......I just like it!

3. And Why is that Elemental my favourite?

Ans: Well Leaf is very Innocent, Cheerful, Playful and Lovely and don't forget he is nature so he is close to nature.......... Maybe this is why it's my fav..........And Idk why solar is my fav!!

4. When is the next update??

Ans: I think I have to discontinue it.............

4. Questions by InDifferenceCom

1. Which is my favourite Kdrama?

Ans: True beauty is my Kdrama!!!!!!!

2. Do I have any Kdrama to recommend?

Ans: Well Yes I have two!!!

1. True beauty
2. A girl was forced to marry a disabled man (I saw it on YouTube and it's my first Kdrama That I watched!!)

4. Questions by BiplabGupta

1. What is my favourite anime & Manhwa?

Ans:

Anime: Boboiboy and Aphmau

Manhwa: Well I watch Kdrama.........I don't read their comics.....

2. Who inspires me as a writer?

Ans: Well No one!

3. Do I like any other fandom?

Ans: Yes I like!! It's Aphmau!!!!

So that was the last Question!!

If you have more then Kindly Insert them in the comment section!

For now Byeeee
I would miss you all........

Byeeeee!

Signing off
Sofia~~

Bạn đang đọc truyện trên: AzTruyen.Top